"ENERGIE JE KREV PRŮMYSLU"

S více než dvacetiletou tradicí je firma Elektromontáže Blesk zavedenou a dobře fungující společností, na níž se s důvěrou obracejí přední odběratelé ze soukromého i veřejného sektoru.

Společnost Elektromontáže Blesk se zabývá kompletní dodávkou elektromontážních operací, opravami a údržbou elektrických zařízení, výrobou rozvaděčů nízkého napětí dodavatelským způsobem:

ČSN EN ISO 9001 : 2009

Montáže, opravy a údržba vyhrazených elektrických zařízení, revize, projekty

Montáže - rozvod a odběr elektrické energie do 22 kV

Geodetické zaměření

Společnost Jan Škrdlík – Elektromontáže BLESK, s.r.o. je dynamicky se rozvíjející společnost, která byla založena již v roce 1990. Základním stavebním prvkem v našem oboru činnosti je zejména provádění kompletních služeb v oblasti elektromontáží.

Společnost má své zákazníky nejen na území Olomouckého kraje, ale také po celé republice. Součástí činnosti jsou skutečně kompletní služby pro naše zákazníky, a to od vyslovení přání zákazníka, přípravy projektu, až po samotnou realizaci díla.

  • rozvod a odběr elektrické energie do 22 kV v objektech třídy A
  • ochrana před účinky atmosférické a statické elektřiny
  • krytí max. IP 43, 1000 V, 500 A, vyráběných dle typových podkladů
  • veřejné osvětlení – občanský průmysl
  • stavby
  • revize
  • trafostanice
  • projekty

Společnost Elektromontáže Blesk se během svojí existence snaží být seriózní českou firmou, která dodává všem svým zákazníkům jen to nejlepší, v rychlém čase a s profesionálním přístupem. Při zpracování zakázek využíváme bohaté znalosti z oboru a uplatňujeme naše vysoce kvalitní technické zázemí i kvalifikované pracovníky. Našim cílem je maximální spokojenost zákazníků a kvalitně odvedená práce.

Pro každého, komu chybí energie, je tu společnost Elektromontáže Blesk.

KONTAKTY

KANCELÁŘ ELEKTROMONTÁŽE A ŠKOLICÍ STŘEDISKO BLESK

Na Zákopě 452/1a
773 00 Olomouc – Chválkovice
IČO: 26836041
Tel./fax: 585 316 269
E-mail: skrdlikjan@volny.cz

Jednatel společnosti:
JAN ŠKRDLÍK
Tel.: 602 527 803
www.elektromontazeblesk.com