STIHL – kvalita a inovace se stoletou tradicí

STIHL – kvalita a inovace se stoletou tradicí

Zahradní technika pod značkou STIHL za sebou má už bezmála 100 let trvající tradici. Dlouholetou přízeň zákazníků jí zajišťuje široká škála produktů, které doplňuje i digitální řešení a servisní služby. Jaké hodnoty přináší?

Rodinná firma na vrcholu

Německá společnost Andreas Stihl AG & Company KG vznikla již v roce 1926, kdy  Andreas Stihl založil ve Stuttgartu konstrukční kancelář. Dnes se zaměřuje na výrobu, vývoj a prodej motorových strojů pro lesnictví a zemědělství. Pod značkou STIHL prodává motorové pily, křovinořezy, nůžky na živé ploty, sekačky a další zařízení.

Zahradní technika STIHL nabízí inovativní přístup a svými parametry naplňuje požadavky jak na hobby, tak i profesionální použití. V nabídce momentálně naleznete optimální typ stroje pro jakýkoli účel. V současné době již tento dodavatel dokonce platí za největšího výrobce motorových pil a křovinořezů na světě.

Motorové pily STIHL představují osvědčené řešení v mnoha zemích díky vhodně dimenzovanému výkonu, kompaktní velikosti, praktickému akumulátorovému, elektrickému i benzínovému pohonu i použitím mnoha bezpečnostních prvků.

Inovativní přístup ve službách nekompromisního výkonu

Křovinořezy STIHL obdobně vynikají nekompromisním výkonem. Mimo to se mohou pyšnit i vysokou mírou spolehlivosti, skvělou ergonomií a také tím, že vám poskytnou maximální komfort při práci. Efektivně je lze využít pro běžnou péči o zelené plochy kolem domu, ale také pro profesionální údržbu krajiny a lesů.

Jedním z pilířů firemní filosofie značky STIHL se stává nejen špičková kvalita jednotlivých produktů, ale také služeb. Také v Česku proto má širokou síť prověřených partnerů. Jedním z nich je i Miroslava Hofschneiderová z Hrabenova u Rudy nad Moravou, která převzala podnikání po svém otci.

V současné tak působí jako autorizovaný prodejce firmy STIHL. Navázala tím v roce 2002 na někdejší zkušenosti s prodejem lesnické techniky. V portfoliu tak dnes má sekačky, motorové a elektrické pily a křovinořezy STIHL.